AIPMS

ASOCIACION INDEPENDIENTE DE POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL - Los comentarios son a titulo personal.
PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE CUALQUIER ARTICULO o FOTOGRAFIA

domingo, 11 de agosto de 2013

LOS TERCEROS MAS VISTOS EN TWITTER

Noticia publicada en isabadell.com
 
 iSabadell supera els 2.000 fans a Twitter i té més de 3.300 fans a Facebook.

Som el princpal mitjà sabadellenc a les xarxes. Ens ajudeu a millorar? Què podem fer millor?


 

Durant aquest any iSabadell ha fet un gran avanç a les xarxes socials arribant a moltes més persones i seguidors, que també ens han ajudat a ampliar i fer més completes les nostres informacions.

 

Aquest mes d’agost us estem apropant les notícies més llegides, tant al portal com a les xarxes socials.

 

Avui us presentem les 10 que "millor han funcionat a la xarxa Twitter".

 
A principis d’agost de 2013, iSabadell té uns 2.200 seguidors a Twitter. En un any la xifra s’ha multiplicat. En aquests temps, les notícies que els nostres seguidors de Twitter més han consultat han estat les següents.
 

1. Homicidi a la Creu de Barberà

2. El programa de la Festa Major de Sabadell en sis Claus

 
 

3. ¿Otra Policía Municipal es posible?

Les queixes de l’Associació Independent de la Policia Municipal de Sabadell també s’han obert pas a la xarxa de microblogging, sent una de les més llegides pel públic. L’entitat es queixa de la política de personal que duu a terme el cos així com de la seva falta de mitjans i atribucions. Assenyalen en especial la direcció policial del cos, l’intendent Josep Miquel Duran.

 
 

4. Sense tren entre Sabadell-Rambla i Sabadell-Estació fins setembre

5. Nous vincles entre l’Ajuntament i el vídeo ‘Compra en Sabadell’

6. Cau a l’andana de Sabadell Nord i queda atrapada sota un tren

7. La pluja fa enfonsar una nau a la Gran Via

8. Preocupa la degradación de Can Puiggener

9. Retiene a un menor en Sant Pau de Riu-sec

10. Vuit zones fosques de la versió municipal sobre el polèmic vídeo ‘Compra en Sabadell’

 

Podeu seguir iSabadell a Twitter a través del nostre nom d’usuari (@isabadellcat). Podeu trobar gairebé totes les nostres informacions, així com contactar amb nosaltres, fer-nos arribar queixes, crítiques, suggeriments per millorar i idees per a nous temes.

Us animem a seguir-nos com també a Facebook. També us podeu inscriure al nostre butlletí diari, que us farà arribar les nostres informacions cada dia al vostre compte de correu electrònic.

lunes, 5 de agosto de 2013

LOS 15 ARTICULOS MAS LEIDOS

Noticia publicada en ISABADELL.CAT

"Aquest mes d’agost volem repassar amb vosaltres aquells temes que més us han cridat l’atenció, heu compartit o comentat.

Així, coneixent-nos una mica més, podem construir la nostra comunitat. Una de les nostres finalitats també és que ens feu arribar suggeriments per millorar i propostes per fer de iSabadell el diari de tothom.

Com sempre, ens podeu fer arribar els vostres suggeriments a l’espai de comentaris o a través de les xarxes socials. També al correu redaccio@isabadell.cat"

1
2
3
4
5

6. ¿Otra Policía Municipal es posible?

El sorgiment d’una associació de policies municipals que denuncia el que consideren gestió arbitrària del personal i la falta de mitjans que pateix el cos de seguretat local també ha aixecat interès entre la nostra comunitat. L’associació, formada per una cinquantena d’agents, denuncia la gestió de l’actual intendent, Josep Miquel Duran, també imputat al cas Mercuri per tràfic d’influències. L’entitat demana profunds canvis d’organitació, denuncien la manca de mitjans i que no s’apliquen les competències que té la Policia Local mentre que es destinen recursos i esforços a competències que, per exemple, tenen els Mossos d’Esquadra.
 
7
8
9
10
11
12
13
14
L’article d’opinió ‘El final de la era Bustos’ dins la secció d’aquest gènere L’estat de la ciutat també ha estat dels articles més llegits. Escrit poc després de la renúncia temporal a l’alcaldia de Manuel Bustos, l’articulista planteja diversos interrogants: serà Juan Carlos Sánchez l’Arias Navarro o el Suárez del bustisme? Quin paper ètic voldrà jugar el PSC? Gairebé nou mesos després, els interrogants continuen tan vigents com abans.
El títol de l’article és el mateix que el del primer llibre que ha editat iSabadell: El final de la era Bustos. Sabadell más allá del cas Mercurio. Hi trobareu la cronologia d’aquest cas i també altres aspectes de fons que es plantegen com a reptes de la nostra ciutat. El podeu trobar a les principals llibreries i també podeu comprar-lo per internet a través del formulari.