AIPMS

ASOCIACION INDEPENDIENTE DE POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL - Los comentarios son a titulo personal.
PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE CUALQUIER ARTICULO o FOTOGRAFIA

jueves, 28 de abril de 2016

SBDLC DEMANA RETIRAR TOTA RESPONSABILITAT POLICIAL A JOSE MIQUEL DURAN

 PUBLICADO EN I.SABADELL.CAT

 

La plataforma Sabadell Lliure de Corrupció demana al govern municipal més fermesa per evitar que la Policia Municipal tingui de comandament una persona imputada per delictes contra l’administració pública. L’intendent de la Policia, Josep Miquel Duran, va tornar al seu lloc de feina dilluns després d’un any de baixa.

 

Malgrat que Duran va agafar vacances unes hores després i que quan torni del seu descans ja tindrà un superior, Joan Antoni Quesada, la plataforma que exerceix l’acusació popular al cas Mercuri demana al quatripartit d’esquerres més fermesa per apartar Duran de les seves responsabilitats, i més celeritat per obrir un expedient administratiu que determini si va dur a terme actuacions irregulars.

Duran va agafar la baixa mèdica 48 hores abans del canvi de govern a l’ajuntament de Sabadell. I com va publicar iSabadell aquest dilluns (més info: ‘L’investigat intendent Duran, de nou a la Policia‘), aquest 25 d’abril es va presentar al seu lloc de feina amb l’alta mèdica, disposat a recuperar el comandament del servei policial. Ha estat gairebé un any de baixa i va tornar una setmana abans de tenir un superior, el nou Intendent major de la Policia, Joan Antoni Quesada.

Aquesta actitud, al nostre entendre, desafiant i provocadora del senyor Duran, representa un menyspreu per la funció pública, per la ciutat i pel cos de la Policia municipal. Davant d’aquesta situació, des de la Plataforma SBDLC demanem al govern municipal la màxima fermesa política per a prendre les mesures necessàries per apartar-lo de les responsabilitats dins la Policia municipal, alhora que reclamem més celeritat en l’obertura de l’expedient administratiu per determinar quines actuacions irregulars hagi pogut cometre mentre exercia el màxim comandament policial”, assegura l’entitat, formada per partits d’esquerres (ERC, ICV, EUiA, Entesa, CUP, Guanyem i ciutadans a títol individual), que exerceix l’acusació popular en bona part de les peces que conformen el cas Mercuri.

Duran està sent investigat en la peça sobre els abocaments irregulars a la finca de Can Xupa, per treure multes de trànsit i per omissió del deure de perseguir el delicte. “Uns presumptes delictes molts greus que infligeixen tot principi d’un funcionari públic”, assegura Sabadell Lliure de Corrupció. L’intendent de la Policia Municipal va anar a treballar dilluns però ja no ha tornat. 

Ha agafat vacances. És la sortida que ha trobat el quatripartit encapçalat per Juli Fernàndez per evitar un cap de la Policia Municipal imputat fins que s’incorpori al cos el nou Intendent major, Joan Antoni Quesada, el proper 1 de maig.

 

PUBLICADO EN NACIO DIGITAL

 

L’excap de la Policia Municipal va reincorporar-se al cos dilluns després de fer baixa amb el canvi de govern local

Asseguren que volia agafar les regnes del cos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La plataforma Sabadell Lliure de Corrupció denuncia que l’intendent en cap de la Policia Municipal de Sabadell, Josep Miquel Duran, ha volgut agafar les regnes del cos després de fer baixa des del canvi de govern a Sabadell. Per aquest motiu, el col·lectiu demana a l’executiu local que eviti que Duran torni a liderar el cos, a l’espera de la incorporació com a intendent major el proper 1 de maig de Joan Antoni Quesada.

En un comunicat, la plataforma “deplora” la “maniobra” de Duran, que consideren que vol tornar al capdavant de la Policia Municipal. Detallen que es va personar dilluns a les dependències municipals “disposat a recuperar el comandament del servei policial com si re no hagués passat, després d’un any d’haver agafat una baixa mèdica de dubtosa credibilitat”.

Duran està investigat per haver comés, presumptament, diversos delictes. En la peça nº 6 de Can Xupa,  hi apareix per un presumpte delicte de permissivitat, en la peça nº 30 per un possible delicte per la retirada de multes de trànsit i en la peça 33 pel presumpte delicte d’omissió del deure de perseguir delictes. “Uns presumptes delictes molt greus que infligeixen tot principi d’un funcionari públic, aquesta actitud, al nostre entendre, desafiant i provocadora representa un menyspreu per la funció pública, per la ciutat i pel cos de la Policia Municipal”, apunta el col·lectiu.

Per aquest motiu, demanen al govern municipal que apartin Duran de les seves responsabilitats al cos, on actualment és Pepi Llonch qui es troba al capdavant de la Policia Municipal. Això serà fins dilluns, quan Joan Antoni Quesada agafarà les regnes. Serà llavors quan s’haurà de determinar en quin grau i càrrec queda situat Duran.

 

Publicado el 28/04/2016 en  http://www.naciodigital.cat/sabadell/noticia/6232/sbdlc/demana/retirar/tota/responsabilitat/policial/josep/miquel/duran

 

 

martes, 26 de abril de 2016

L’INVESTIGAT JOSEP MIQUEL DURAN, NOVAMENT AL FRONT DE LA POLICIA MUNICIPALFoto portada: Duran, a la dreta, en una imatge d'arxiu. Autor: Ajuntament.

 

L’intendent en Cap de la Policia Municipal de Sabadell, Josep Miquel Duran, investigat (abans imputat) en el marc del cas Mercuri per tràfic d’influències en algunes de les peces, ha estat de baixa mèdica des de la formació del quatripartit a l’Ajuntament. Fins aquest dilluns, quan s’ha presentat a les dependències de la Policia Local amb l’alta mèdica.

 

 

Duran va agafar la baixa pràcticament al mateix temps que el sotscap Antoni Sánchez Cortés, coincidint amb l’arribada del nou govern a l’ajuntament de Sabadell. Segons ha pogut saber iSabadell de fonts properes al cos policial, aquest dilluns Duran ha tornat al seu lloc de treball i ha lliurat a Recursos Humans l’alta mèdica amb data del passat divendres 22 d’abril, reincorporant-se d’aquesta manera al capdavant de la Policia Municipal de Sabadell. Així deixa sense validesa el nomenament de l’alcalde d’Inspectora interna en Cap a Pepita Llonch Sáez degut a la incorporació d’un superior jeràrquic.

Durant la jornada, l’intendent ha passat pels diversos departaments policials exercint de cap de la policia local. Després de lliurar la baixa li han ofert agafar vacances -tal com van fer anteriorment amb el sotscap Cortés- i aquest ha renunciat.

El propi alcalde, Juli Fernàndez (ERC), es va comprometre a apartar els imputats de la direcció del cos. Per això, el consistori va crear la figura de l’Intendent major, una posició de treball jeràrquicament superior a l’intendent i al sotscap. Aquesta nova plaça d’Intendent Major l’ocuparà en comissió de serveis l’actual intendent de Terrassa. 

Es tracta de Joan Antoni Quesada, que s’incorporarà el proper dilluns. Tot i aquesta sèrie de moviments no han aconseguit aturar que un investigat (abans imputat) en el cas Mercuri estigui novament al front de la Policia Municipal de Sabadell. Almenys durant uns dies. 

Duran està fortament contestat al cos policial. Sense anar més lluny, l’Associació Independent de la Policia Municipal va dur fa uns dies una denúncia als jutjats en la que s’assenyalava bona part de la política de retribucions impulsada per Josep Miquel Duran, que va ser fitxat per Manuel Bustos per dirigir la policial local


Publicado en 26/04/2016 en .http://www.isabadell.cat/sabadell/politica/linvestigat-josep-miquel-duran-novament-al-front-de-la-policia-municipal/

martes, 19 de abril de 2016

DENÙNCIEN A SIS POLICIES MUNICIPALS


L’Associació Independent de Policia Municipal de Sabadell (AIPMS) ha presentat una denúncia contra sis agents locals pel cobrament indegut de mig milió d’euros. El col·lectiu parla de l’existència d’una presumpta trama corrupta que depenia de l’intendent del cos i que hauria actuat durant més de sis anys. 

El suposat cobrament il·lícit de prop de mig milió d’euros s’hauria fet quan els agents depenien orgànicament de l’intendent de la Policia Municipal Josep Miquel Duran, també investigat en el Mercuri, cas que li va costar l’alcaldia al PSC. 

L’Ajuntament ha confirmat l’existència d’aquests cobraments irregulars «en forma de plusos i complements per fer tasques que en realitat no realitzaven». 

L’associació vol deixar clar que la denúncia l’ha presentat en «base a uns presumptes actes punibles i de caràcter delictiu per part d’un grup molt reduït de comandaments i agents d’aquesta Policia Municipal». 

En aquest sentit, tots els actes denunciats són contraris a les normes del cos. La denúncia sosté que els sis agents podrien haver comès presumptament tota una sèrie de delictes com els de prevaricació, omissió del deure de perseguir delictes, estafa a l’administració pública, malversació de caudals públics i tràfic d’influències. 

El consistori ha informat que des de l’entrada del nou equip de govern es va obrir una investigació, que encara no «s’ha tancat, per saber què estava passant al cos». 

Al llarg d’aquest procés l’equip de govern va constatar l’existència de cobraments irregulars i per aquest motiu «es van deixar de pagar l’estiu passat» a la vegada que es dissolien diferents unitats especials de la policia en les què suposadament havien treballat alguns dels agents denunciats.


Publicado el 19/04/2016 en  http://www.diaridesabadell.com/2016/04/18/denuncia-contra-sis-policies-municipals-per-cobraments-il%C2%B7licits/

sábado, 16 de abril de 2016

ACUSEN SIS POLICIES MUNICIPALS DE SABADELL DE DESVIAR MIG MILLIÓ D'EUROS

PUBLICADO EN NACIO DIGITAL

 

Sis agents haurien cobrat plusos incompatibles

Quatre polítics s'haurien retirat multes

Apunten l’excap del cos investigat en el cas Mercuri, l’intendent Josep Miquel Duran

 L’Associació Independent de Policies Municipals de Sabadell (AIPMS) ha presentat una denúncia davant del Jutjat de guàrdia de Sabadell en relació a les presumptes irregularitats detectades en el cos en els darrers anys. Concretament, el col·lectiu assegura que hi ha agents que van cobrar fins a mig milió d’euros en plusos de manera il·legal i que alguns polítics van fer retirar-se multes, un d’ells membre de l’actual consistori. Amb tot, assenyalen directament l’excap de la Policia Municipal, Josep Miquel Duran, investigat també en el cas Mercuri de presumpta corrupció i tràfic d’influències.

La denúncia que han presentat aquest divendres, i que compta amb uns 60 folis, apunta que els fets s’haurien dut a terme en els darrers sis anys, i que passen pel cobrament indegut de plusos i complements atorgats per l’intendent Duran. “Són activitats incompatibles amb les funcions que desenvolupaven, i que es tradueixen en plusos de plena dedicació, escoltes, elaboració d’informes, suport i reforç, pertinença a la Unitat de Reforç Policial (URP, ja dissolta) i festivitats”, explica a NacióSabadell una font del col·lectiu.

Aquests plusos elevarien els diners percebuts per uns sis agents, tots ells membres actualment del cos, a una suma de mig milió d’euros. A banda, l’associació assegura que fins a quatre polítics s’haurien beneficiat de les seves influències i que haurien fet que els retiressin multes; un d’aquests polítics seria encara regidor a l’Ajuntament, sense que se n’hagi facilitat la identitat, mentre que una altre seria exalcaldessa d’un municipi veí, segons les fonts.

  Amb tot, els presumptes delictes detectats són els de prevaricació, omissió del deure de perseguir delictes, estafa a l’administració pública, malversació de diners públics, falsificació documental i tràfic d’influències.

L’Ajuntament investiga els fets

Segons ha pogut saber NacióSabadell, l’Ajuntament de Sabadell té coneixement d’aquests fets i ha posat en marxa una investigació, de la qual no en donaran més detalls mentre es mantingui oberta. Properament, a més, es convocarà la Subcomissió de Seguiment de la Policia Municipal, que es va crear el mandat passat. L’AIPMS, però, assegura que es va tard, donat que fa tres anys el ple va aprovar la creació d'aquesta subcomissió, que depèn del Consell Local de Seguretat, i que, diuen, encara no ha donat fruits.

El col·lectiu assegura, a més, que amb l’obertura de la investigació es podria ampliar el nombre de persones assenyalades, entre elles la responsable de Recursos Humans de l'Ajuntament, en considerar que no entenen que s’atorguessin les partides corresponents als plusos cobrats de manera presumptament indeguda. Així, la presentació de la denúncia respon a la voluntat de netejar la imatge del cos d'una vegada per totes i assenyalar públicament les pràctiques que l'han tacat en els darrers anys.


Publicado el 16/04/2016 en  http://www.naciodigital.cat/sabadell/noticia/6031/acusen/sis/policies/municipals/sabadell/desviar/mig/milio/euros


PUBLICADO EN EL DIARIO EL MUNDO

 


Al menos un sargento y un agente de la Policía Local de Sabadell cobraron presuntamente complementos durante años pese a no desempeñar las tareas por las que percibían dinero de más. Lo constató un informe interno del cuerpo en julio de 2015. Entre los dos, habrían ingresado sin justificación una cuantía que ronda los 70.000 euros. Estaban adscritos a unidades especiales creadas en el mandato del alcalde condenado Manuel Bustos y suprimidas por el gobierno que sustituyó a los socialistas.

Sus nombres figuran junto a otros cuatro miembros del cuerpo en una denuncia presentada en los juzgados de la ciudad. La demanda la firma la Asociación Independiente de Policías Municipales de Sabadell y sostiene que los seis obtuvieron extras supuestamente ilícitos. La entidad eleva el posible fraude en las retribuciones a 486.467,50 euros.

La denuncia estima que se habrían embolsado 365.765,36 euros a través de complementos, al margen del sueldo, a lo que se añaden 120.702,14 euros de cuotas a la Seguridad Social correspondientes a las remuneraciones extraordinarias. Todos formaron parte de divisiones disueltas tras la alternancia al frente del Ayuntamiento, cuando también cesaron los pluses en cuestión.

De acuerdo a un dictamen ordenado por la jefa interina de la propia Policía, el sargento dirigió la Unidad de Refuerzo Policial hasta abril de 2012; desde entonces y hasta junio de 2015, continuó recabando 14 pluses al año de 645,26 euros cada uno, como si aún comandara esa suerte de antidisturbios pese a que se le había trasladado a otras responsabilidades, en las que no le correspondía el extra. En cambio, no se concedió la gratificación a su sucesor, según los denunciantes.

El otro agente al que el documento alude estaba agregado a un departamento dependiente de la extinta Unidad de Refuerzo Policial. Aun así, ingresaba 480,93 euros propios de las unidades de Escoltas e Informes, a las que no había pertenecido, e incompatible con otro complemento que percibía, por jornada partida.

A raíz del informe fechado después del cambio en la Alcaldía de Sabadell, el ejecutivo local asegura que abrió un expediente a los dos efectivos mencionados en él. Las pesquisas están pendientes de resolverse. "Estamos a la espera de que el intendente se reincorpore y dé su versión de los hechos y por qué se concedieron los pluses", explica el concejal de Servicios Centrales, Albert Boada.

A diferencia de lo que refiere la denuncia interpuesta, el gobierno no confirma más que esos dos posibles casos de cobros anómalos. La asociación policial que ha trasladado el asunto a la Justicia recrimina que el gabinete local no haya impulsado la prometida comisión de investigación en torno al cuerpo ni haya recuperado aún los importes que cree mal transferidos. En ese sentido, prevé solicitar al Tribunal de Cuentas que inicie un expediente de responsabilidad contable contra el Ayuntamiento, que encabeza el alcalde republicano Juli Fernàndez.

Que el Consistorio exija el reintegro o emprenda alguna medida se supedita a que antes se manifieste el otrora máximo mando policial, Josep Miquel Duran, imputado en el caso Mercurio de presunta corrupción por, entre otros hechos, retirar supuestamente multas a la pareja y un hijo de Bustos. Está de baja desde que el PSC dejó de mandar.

La denuncia se dirige contra el intendente y otros, como el inspector Antoni Sánchez o el ex concejal de Seguridad Cristian Sánchez, aparte de los seis policías. A tres se los vincula a la unidad de informes, a las órdenes de Duran, a la que la oposición de Bustos acusó de opacidad y posible espionaje.

La demanda indica que se los habría remunerado de modo irregular por días festivos y calcula que recibieron las mayores gratificaciones, con 70.602, 82.921 y 105.140 euros en algo más de cinco años, aparte del salario.

Uno de ellos cobró presuntamente aun sin haber sido asignado a la controvertida escuadra. La asociación policial cataloga los pagos de "desorbitados" y como un premio del intendente, "ya que no consta ningún tipo de archivo de los trabajos que se hayan realizado".


Publicado el 17/04/2016 en  http://www.elmundo.es/cataluna/2016/04/17/5712767446163f25098b4633.html


PUBLICADO EN DIARIO I.SABADELL.CAT

 

  •  

    L’entitat de policies creu que Duran va repartir entre els seus fidels uns 500.000 euros de forma irregular.

  • Denuncien també dos càrrecs polítics per presumpte tràfic d’influències.

     

L’Associació Independent de la Policia Municipal de Sabadell ha denunciat davant els tribunals una presumpta trama dins del cos protagonitzada per l’intendent Josep Miquel Duran i un grup de col·laboradors. Els fets es denuncien ara i es calcula que s’haurien cobrat de forma indeguda mig milió d’euros. Bàsicament, es tracta de l’assignació de plusos salarials de forma irregular per l’assignació a una o diverses unitats especials.

 

L’entitat ha denunciat a través dels mitjans des dels seus inicis la política de recursos humans, remuneracions i hores extra de l’intendent de la Policia Municipal Josep Miquel Duran .

Duran està imputat en diverses peces del cas Mercuri i de baixa mèdica des d’un parell de dies abans del canvi de govern. Ara l’entitat crítica va més enllà i porten el cas als tribunals. Denuncien Duran, el seu número 2 Antoni Sánchez Cortés, el sergent responsable de la unitat de compres i cinc agents més.

L’Associació Independent de la Policia Municipal de Sabadell ha presentat al jutjat un document extens, al qual ha tingut accés iSabadell, mantenint que es podrien haver comès tot un llarg seguit d’il·lícits: prevaricació, omissió del deure de perseguir el delicte, estafa a l’administració pública, malversació de fons públics, falsificació de documents i tràfic d’influències.


Basen la major part de la denúncia en l’assignació de plusos salarials a un seguit d’agents de la màxima confiança de Duran i Sánchez Cortés. Uns plusos per formar part de les unitats d’informació, tir, canina, suport i reforç, per treballar en jornada partida, en festius, per plena dedicació o altres motius, que segons l’Associació Independent de la Policia, es van assignar de forma irregular. En alguns casos, es donaven plusos per formar part d’unitats on no estaven assignat de forma jeràrquica. En altres s’atorgaven a la vegada plusos el cobrament dels quals era incompatible. Es calcula que Duran va atorgar entre els seus fidels 486.467 euros entre els anys 2009 i 2015. Fonts públics pagat, segons l’entitat policial, de forma irregular.

“Recursos Humans té coneixement per activa i per passiva”

Part de les unitats especials es van dissoldre amb l’entrada a l’alcaldia de Juli Fernàndez. I fins i tot un comandament policial va posar en coneixement de la direcció de Recursos Humans l’any 2015 els indicis d’irregularitats en dues ocasions (juliol i octubre). La denúncia manté que des de Recursos Humans no es va prendre cap acció.
No es pot descartar la complicitat d’algun responsable d’aquest departament davant la nul·la actuació davant uns fets tan greus que es denuncien. El departament de Recursos Humans ha tingut i té coneixement d’aquests fets per activa i per passiva”, manté l’associació denunciant.
L’Associació Independent de la Policia Municipal exhorta l’executiu quatripartit a emprendre accions i els recorda que una moció del ple va donar llum verda a crear una comissió d’investigació a la Policia Municipal. Lamenten però que l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, que també és responsable polític del cos, té un escrit a la seva disposició amb aquests fets des de fa uns mesos i no hagi pres cap mesura.
La denúncia es va presentar divendres al jutja de guàrdia i a la fiscalia de Sabadell. Encara té un llarg camí per davant.

El regidor Cristian Sánchez i l’alcaldessa de Tossa

La denúncia també esmenta el regidor socialista Cristian Sánchez i l’exalcaldessa de Tossa, Immaculada Colom. L’associació denuncia que, amb la mediació en un cas de Duran i en l’altre de Sánchez Cortés, van poder retirar els seus vehicles del dipòsit municipal sense pagar la taxa corresponent, d’uns 120 euros. L’entitat creu que es podria tractar de tràfic d’influències. Els fets van tenir lloc el 9 d’abril de 2008 en el cas de Colom i el 4 de setembre de 2010 en el cas de Cristian Sánchez que és regidor socialista des de l’any 2013 però ja treballava al consistori en el moment dels fets. La denúncia explicita un parell de casos similars més.


Publicado el 17/04/2016 en  http://www.isabadell.cat/sabadell/societat/lassociacio-independent-de-la-policia-municipal-porta-als-tribunals-els-plusos-de-lintendent-duran/

COMUNICADO DE LA A.I.P.M.S.


Con relación a la denuncia presentada por nuestra organización, en el día de ayer, en el Juzgado de Guardia y Fiscalia de Sabadell, nuestras Asociación quiere informar que:

La denuncia se ha entregado en base a unos presuntos actos punibles y de carácter delictivo por parte de un grupo muy reducido de mandos y agentes de esta Policía Municipal por, presuntamente, una relación de actos contrarios a las normas.

Queremos dejar claro que gracias a la honestidad de la casi totalidad de la plantilla de Policía Municipal, se ha destapado esta presunta trama corrupta.

Los Policias Municipales de Sabadell, estamos orgullosos de actuaciones como esta. La totalidad de Funcionarios de Policía estamos para servir y ayudar a la ciudadania y no queremos que se nos identifique con individuos que utilizan su cargo para, presuntamente delinquir.

Por ello instamos al Ayuntamiento de Sabadell, al margen de las actuaciones judiciales en curso, que inicie, con caracter urgente, todas las acciones para la constitución de Comisión de Investigación en la Policia Municipal que hemos pedido desde hace tanto tiempo.

Los presuntos delitos que se han puesto en conocimiento de la Autoridad judicial son:

Delito de Prevaricación

Delito de Omisión del Deber de Perseguir delitos.

Delito de estafa a la Administración Pública.

Malversación de caudales públicos

Falsificación de documentos

Tráfico de influencias


Todo ha supuesto, presuntamente, para las arcas públicas, en primera valoración, el cobro indebido de cerca de "MEDIO MILLON DE EUROS", todos ellos dependiendo orgánicamente del Jefe de la Policia Municipal Sr. Josep Miquel Durán i Machó.

Reiteramos que el hecho de la denuncia es una obligación Legal y Moral nuestra, despues de tantos años de lucha por y para la transparencia de este colectivo y que casi la totalidad de la plantilla era ajena de a cualquier  tipo de vinculación con estas presuntas actividades.


Firmado  ASOCIACION INDEPENDIENTE DE LA POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL
jueves, 7 de abril de 2016

JOAN ANTONI QUESADA SERÀ INTENDENT MAJOR DE LA POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL


El nomenament es fa per evitar que el responsable màxim del cos sigui un càrrec imputat en el cas Mercuri

En els darrers mesos la responsable ha estat Pepita LlonchL'Ajuntament de Sabadell nomenarà Joan Antoni Quesada i Sanchez (1959) nou intendent major de la Policia Municipal. Actualment és intendent cap de la Policia Municipal de Terrassa, càrrec que ocupa des de 2001, i amb anterioritat havia estat intendent de la Policia del Prat de Llobregat i inspector de la Policia Municipal de Salt, entre altres càrrecs.

Fins a la seva incorporació oficial, el proper 1 de maig, com a intendent major de la Policia municipal a Sabadell, s’ha nomenat de manera interina inspectora cap de la Policia municipal Pepita Llonch Sáez, que ja ocupa el càrrec des del mes de juny de 2015. El canvi es va fer després que l'anterior cap del cos, José Miguel Duran, i el sotscap, Antoni Cortés, tots dos investigats en el cas Mercuri, agafessin la baixa.

Aquesta reorganització permet disposar d’una direcció estable a la Policia local i reafirmar la voluntat del Govern municipal que no hi hagi cap persona en situació d’investigada per la justícia amb càrrec de comandament o responsabilitat.

La plaça d’intendent major de la Policia municipal estava prevista a la relació de llocs de treball aprovada inicialment amb el pressupost municipal del 2016, el passat 18 de març, i ve a reforçar l’aposta del Govern de consolidar el model de policia de proximitat.Publicado el 07/04/2016 en  http://www.naciodigital.cat/sabadell/noticia/5862/joan/antoni/quesada/sera/intendent/major/policia/municipal/sabadell