AIPMS

ASOCIACION INDEPENDIENTE DE POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL - Los comentarios son a titulo personal.
PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE CUALQUIER ARTICULO o FOTOGRAFIA

lunes, 21 de diciembre de 2015

GUANYEM SABADELL DEMANA UNA AUDITORIA

Guanyem Sabadell demana una auditoria de la Policia de Sabadell
Guanyem Sabadell ha demanat que s’acabi amb l’opacitat de la gestió de la Policia Municipal i que es posi es marxa una auditoria per saber si hi ha hagut alguna irregularitat. Aquest seria un primer pas per crear un nou model de Policia, ja que, segons la formació política “només des d’un coneixement detallat de la seva gestió es poden establir les bases per plantejar la construcció d’un cos policial proper i eficient.

Des de Guanyem es vol que l’auditoria reculli la relació dels perfils professionals que formen el cos policial i comprovar com es van decidir els seus nomenaments. La mesura també haurà de posar de manifest la utilització i gestió de la unitat d’escortes que s’ha fet durant els darrers anys.

La formació recorda que a l’abril del 2014 el Ple va aprovar per unanimitat la creació d’una comissió informativa de transparència per tractar aquest assumpte i que encara no s’ha posat en marxa.


Publicado el 17/12/2015 en  http://www.sabadellnoticies.com/guanyem-sabadell-demana-una-auditoria-de-la-policia-de-sabadell/

miércoles, 9 de diciembre de 2015

25 ANIVERSARIOHoy, día 9 de Diciembre de 2015, se celebra el Acto de conmemoración, del 25 aniversario del brutal asesinato de los compañeros del Cuerpo Nacional de Policía de Sabadell, en la Creu Alta, el fatídico día 8 de Diciembre de 1990

Un atentado brutal cometido por ETA, y que le costo la vida a seis compañeros.

 
 
 
 
 
Desde nuestra Asociación, y creo que a nadie le importara, también desde la Policía Municipal de Sabadell, queremos dar nuestro mas sincero pésame a las familias, e indicarles, que jamás, repito jamás, olvidaremos a los Compañeros.
 
Juan Jose, Miguel, Ramón, Eduardo, Juan y Francisco, SIEMPRE CON NOSOTROS.
 

D.E.P.