AIPMS

ASOCIACION INDEPENDIENTE DE POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL - Los comentarios son a titulo personal.
PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE CUALQUIER ARTICULO o FOTOGRAFIA

lunes, 5 de agosto de 2013

LOS 15 ARTICULOS MAS LEIDOS

Noticia publicada en ISABADELL.CAT

"Aquest mes d’agost volem repassar amb vosaltres aquells temes que més us han cridat l’atenció, heu compartit o comentat.

Així, coneixent-nos una mica més, podem construir la nostra comunitat. Una de les nostres finalitats també és que ens feu arribar suggeriments per millorar i propostes per fer de iSabadell el diari de tothom.

Com sempre, ens podeu fer arribar els vostres suggeriments a l’espai de comentaris o a través de les xarxes socials. També al correu redaccio@isabadell.cat"

1
2
3
4
5

6. ¿Otra Policía Municipal es posible?

El sorgiment d’una associació de policies municipals que denuncia el que consideren gestió arbitrària del personal i la falta de mitjans que pateix el cos de seguretat local també ha aixecat interès entre la nostra comunitat. L’associació, formada per una cinquantena d’agents, denuncia la gestió de l’actual intendent, Josep Miquel Duran, també imputat al cas Mercuri per tràfic d’influències. L’entitat demana profunds canvis d’organitació, denuncien la manca de mitjans i que no s’apliquen les competències que té la Policia Local mentre que es destinen recursos i esforços a competències que, per exemple, tenen els Mossos d’Esquadra.
 
7
8
9
10
11
12
13
14
L’article d’opinió ‘El final de la era Bustos’ dins la secció d’aquest gènere L’estat de la ciutat també ha estat dels articles més llegits. Escrit poc després de la renúncia temporal a l’alcaldia de Manuel Bustos, l’articulista planteja diversos interrogants: serà Juan Carlos Sánchez l’Arias Navarro o el Suárez del bustisme? Quin paper ètic voldrà jugar el PSC? Gairebé nou mesos després, els interrogants continuen tan vigents com abans.
El títol de l’article és el mateix que el del primer llibre que ha editat iSabadell: El final de la era Bustos. Sabadell más allá del cas Mercurio. Hi trobareu la cronologia d’aquest cas i també altres aspectes de fons que es plantegen com a reptes de la nostra ciutat. El podeu trobar a les principals llibreries i també podeu comprar-lo per internet a través del formulari.

5 comentarios:

  1. difama que algo queda.......aún estoy esperando q deis ejemplo y pongáis una denuncia en el juzgado...porque escribir es fácil pero denunciarlo de verdad,con pruebas o indicios hay q tenerlos bien puestos.

    ResponderEliminar
  2. Da la cara tu, enchufado, si es mentira todo l oque sale, por qué no lo denuncias?, eres el típico enchufado sin moral que se vende por un plato de judias, individuos como tu son el cáncer de la sociedad.

    ResponderEliminar
  3. Este es de los impresentables que cobran pluses, a parte de inmorales, cobardes y pelotas son unos chupocteros, pero a todos los cerdos les lleva su fin y a ti te veré patrullando al lado de mi en la rambla jajajajaj,

    ResponderEliminar
  4. yo ya patrullo en la rambla, ignorante. A todos los cerdos les llega su San Martín...

    ResponderEliminar
  5. No le hagais caso compañeros a este pelota del jefe, no se como no se le cae la cara de verguenza, pero es que verguenza nunca ha tenido sólo ha sido un ratrero.

    ResponderEliminar