AIPMS

ASOCIACION INDEPENDIENTE DE POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL - Los comentarios son a titulo personal.
PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE CUALQUIER ARTICULO o FOTOGRAFIA

viernes, 15 de mayo de 2015

NUEVA DECLARACION DEL INTENDENTE SR. JOSEP MIQUEL DURAN


L’intendent de la Policia Municipal Josep Miquel Duran declara en relació a la peça de "Can Xupa"

Es tracta de la peça número 6 del cas Mercuri, que fa referència a uns presumptes abocaments de terres en aquesta finca

 
 



L'intendent Josep Miquel Duran, entrant aquest matí als jutjats de l'Eix Macià © Cedida (Nació Digital)


        
La jutgessa que instrueix el Cas Mercuri ha citat a declarar aquest matí quatre nous imputats de la peça número 6, la coneguda com a Can Xupa.
 
Un d’ells, l’intendent dela Policia Municipal, Josep Miquel Duran. També han declarat el sotsinspector de la Policia Municipal, Antoni Sánchez Cortés, l’empresari José Manuel Parra i el funcionari de la Policia Nacional, Joaquin Cañete.
 
A la sortida dels jutjats, tot i que Duran no ha volgut fer declaracions, ha explicat que ha declarat davant de la magistrada durant deu minuts. Durant ha apuntat que la jutgessa li ha preguntat per una acta, relacionada amb el cas de Can Xupa, i que els agents no haurien localitzat. Duran ha explicat que avui ha tingut “la primera notícia de la desaparició d’aquesta acta”, i que li han preguntat els detalls “sobre qui n’era responsable o qui tenia accés al despatx on estava”.
 
La peça de Can Xupa investiga un presumpte abocament de terres, provinents de diverses obres públiques, que s’haurien efectuat sense cap tipus de llicència en aquesta finca al costat de ca n’Alzina, a la carretera de Polinyà. Segons la instrucció, els abocaments van ser tolerats i permesos pels responsables municipals.
 
El dia 22 de maig, hauran de declarar en relació a aquesta peça l’ex regidor popular Jordi Soriano, l’ex regidor de Sostenibilitat, Ricard Estrada, l’encara edil Joan Manau– que ja estaven imputats en aquesta mateixa peça- i un altre dels nous imputats, Xavier Izquierdo, com a director d’Espai Públic a l’Ajuntament de Sabadell.
 
 
L'advocat de la Plataforma Sabadell lliure de corrupció (que ha exercit d'acusació particular), Miguel Sánchez, ha explicat que "una acta de comprovació ha desaparegut, per tant està clar que la cadena de custòdia s'ha trencat". Sánchez ha apuntat que "ha donat la sensació que ningú sabia on es guarden els documents o qui els custodia". També ha lamentat que "Duran no ha volgut contestar les nostres preguntes, de l'acusació particular
 
 
 
 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario