AIPMS

ASOCIACION INDEPENDIENTE DE POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL - Los comentarios son a titulo personal.
PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE CUALQUIER ARTICULO o FOTOGRAFIA

lunes, 6 de julio de 2015

EL GOVERN DE SABADELL DISSOL UNITATS ESPECIALS

 

 

Els agents es reassignaran al servei territorial de seguretat ciutadana

 
El govern municipal ha dissolt bona part de les unitats especials de la Policia Municipal. El nou executiu ha pres aquesta decisió per racionalitzar el funcionament del cos i adequar-lo a les tasques de policia de proximitat que són pròpies d’aquest cos.

D'aquesta forma desapareixeran una part de les unitats especials, reassignant els agents al servei territorial de seguretat ciutadana. Entre ells els destinats a escoltes, informes i la unitat de tir.
 
Pel que fa a la USR aquesta en els mesos de juliol i agost ja esta integrada en el servei ordinari i serà incorporada definitivament en el servei habitual de policia finalitzat el període de vacances de la Policia Municipal de Sabadell.

Segons assenyala l'Ajuntament en un comunicat, s'ha decidit continuar treballant amb la nova Cap de la Policia Municipal, Pepita Llonch, per reorganitzar la resta d’unitats especials, amb l’objectiu "d’apropar la policia a la ciutadania i garantir els drets i llibertats".

A més, es continua amb el seguiment l’expedient informatiu obert a un treballador de la Policia i s’obriran "els que siguin necessaris", en cas de noves imputacions per casos de corrupció. La decisió es suma al fet que l'Alcalde ha prescindit de la seva escolta personal i dels xofers del vehicle oficial, que tot i mantenir-se estacionat només s'utilitzarà en cas que sigui estrictament necessari, optant, en el seu lloc, pels desplaçaments a peu, transport públic o vehicle propi.


Publicado el 06/07/2015 en http://www.naciodigital.cat/sabadell/noticia/1835/govern/sabadell/dissol/unitats/especials/policia/municipal

1 comentario:

  1. Ahora se volverán a crear otras unidades "especiales" como antes: Volverá el servicio de Museo durante 9 meses separado del servicio, Mantenimiento pondrán a más zanganos y zanganas de los que hay ahora, el informático seguirá tocándose los coj...., etc...

    ResponderEliminar