AIPMS

ASOCIACION INDEPENDIENTE DE POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL - Los comentarios son a titulo personal.
PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE CUALQUIER ARTICULO o FOTOGRAFIA

miércoles, 24 de agosto de 2016

Ciutadans exigeix l’adquisició immediata d’armilles antibales per a la Policia Municipal
Foto portada: agents de la Policia Municipal a la Rambla. Autor: Aj. Sabadell.

 

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (C’s) a Sabadell, Adrián Hernández, ha reclamat a l’equip de govern que “acceleri els tràmits per a la compra de les armilles antibales previstes per a la Policia Municipal” de la ciutat.

 

Ciutadans critica “l’escassa importància que el quatripartit ha donat a aquest tema, tot i que la mesura es va aprovar en el ple de setembre de 2015 i que està inclosa als pressupostos de 2016″. Tanmateix han assegurat que “és una eina imprescindible perquè els agents puguin treballar amb unes mínimes condicions de seguretat”. 

Per aquest motiu, Hernández, ha exigit “la licitació i adquisició immediata de les armilles antibales per garantir la seguretat tant dels policies com dels ciutadans” i s’ha mostrat “sorprès perquè en el Pla d’Acció Municipal (PAM) de 2016, en el qual estan incloses totes les accions rellevants del govern per aquest any, no està contemplada la dotació d’armilles antibales per a la Policia Municipal”.


El regidor de la formació taronja ha recordat que “l’adquisició de les armilles es va tirar endavant fa gairebé un any amb l’abstenció d’ERC i Crida per Sabadell”. 

Hernández ha lamentat que “el més preocupant de la situació és que tot apunta al fet que hagin decidit que fins a 2017 no és prioritari comprar-les”.


Publicado el 23/08/2016 en http://www.isabadell.cat/sabadell/politica/ciutadans-exigeix-ladquisicio-immediata-darmilles-antibales-per-a-la-policia-municipal/


1 comentario:

  1. http://www.isabadell.cat/sabadell/politica/ciutadans-exigeix-ladquisicio-immediata-darmilles-antibales-per-a-la-policia-municipal/#comment-31228

    ResponderEliminar