AIPMS

ASOCIACION INDEPENDIENTE DE POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL - Los comentarios son a titulo personal.
PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE CUALQUIER ARTICULO o FOTOGRAFIA

sábado, 29 de junio de 2013

NUEVA INSPECCION EN LA POLICIA MUNICIPAL

Según publica www.ISabadell.com.......

EUiA manté que els Mossos van registrar tres dependències aquest dimecres


 
 

La formació assegura que el Mossos van anar a l’Ajuntament, el Vapor Llonch i la Policia Municipal.

  • El govern assegura que van demanar una documentació a secretaria municipal.


  • Esquerra Unida i Alternativa manté que els Mossos d’Esquadra van personar-se aquest dimecres en tres dependències municipals per buscar informació sobre el cas Mercuri. La formació assegura que el govern està ocultant informació, ja que el propi alcalde assegura que només es van personar a l’edifici consistorial.


    Segons la versió del govern local, Mossos d’Esquadra van personar-se la tarda de dimecres a l’edifici consistorial per ampliar una informació concreta sobre multes relacionada amb el cas Mercuri. Els treballadors van buscar la documentació, es va entregar a la policia autonòmica i van marxar.
     
    Esquerra Unida i Alternativa assegura que aquesta versió és falsa. “El cas Mercuri va arrossegar Manuel Bustos i en aquesta línia acabarà arrossegant també l’actual alcalde”, assegura EUiA, que denuncia ocultació d’informació. Segons les informacions que té aquesta formació, també van presentar-se agents de la policia autonòmica al Vapor Llonch i la seu de la Policia Municipal.
     
    Creuen que el govern està faltant a la veritat, ocultant dades.
     
    Segons EUiA, l’alcalde de Sabadell, Juan Carlos Sánchez, ha donat “breus explicacions” sobre la documentació que els Mossos d’Esquadra s’han emportat aquest matí, en la sessió deliberativa de la Junta de Govern, on poden assistir els portaveus municipals. S’ha confirmat la presència dels Mossos per emportar-se expedients i posar-los a disposició del jutjat d’instrucció número 1 de Sabadell, que porta la majoria de l’anomenat cas Mercuri.
     
    Però mentre Sánchez manté que els Mossos només van ser a l’edifici de la plaça Sant Roc, segons ha insistit EUiA també van portar-se documentació del Vapor Llonch i la Policia Municipal. EUiA assegura que una part del que s’han endut els Mossos no està relacionat amb cap de les 31 peces del cas. Per tant, creuen que la causa es pot haver ampliat.
     
    Cal recordar que, malgrat la majoria de les peces del cas Mercuri ja no estan sota secret de sumari, bona part, entre elles les més greus, encara estan sota instrucció judicial. EUiA va aportar documentació al fiscal anticorrupció de Catalunya dies després de l’esclat del cas.
    Foto portada: Els regidors d’EUiA, a la porta de l’Ajuntament, dies després de l’esclat del cas Mercuri. Autor: J.d.A.

    No hay comentarios:

    Publicar un comentario