AIPMS

ASOCIACION INDEPENDIENTE DE POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL - Los comentarios son a titulo personal.
PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE CUALQUIER ARTICULO o FOTOGRAFIA

viernes, 5 de julio de 2013

POSIBLES IRREGULARIDADES EN LA GRUA MUNICIPAL

 
 
“Poc apropiada legalment, mercantilista i recaptatòria"
 
Ciutadans carrega contra el servei municipal de grua
 
Grua
 


Ciutadans ha denunciat, a través d’una nota de premsa, que l’actual servei municipal de grua té greus irregularitats en els procediments de retirada de vehicles. Segons el partit, actualment hi ha tres vehicles cedits per l’Ajuntament en un règim de concessió administrativa cap a una empresa privada.

Aquesta empresa té contractats operaris que son els encarregats de retirar els vehicles que estan infringint la llei de circulació. Ciutadans considera que “Aquests treballadors de la grua es dediquen a recórrer la ciutat sense acompanyament policial, a identificar les infraccions dels vehicles susceptibles de poder ser retirats de la via i de retirar-los.”.


Les irregularitats que denuncia ciutadans està en la presa de la fotografia i en que no hi ha acompanyament policial que valori si és correcte o no “els operaris realitzen una fotografia que és enviada telemàticament a la central de la policia, que realitza la corresponen denúncia sense haver observat i valorat, en el lloc produït, la infracció comesa”.


La llei determina, a través de l’article 75 de Llei de circulació, que la visualització de la infracció per part d’un agent, és una exigència legal per a que la denúncia tingui valor probatori.


Ciutadans valora aquest procediment com “poc apropiada legalment, mercantilista i recaptatòria. De la mateixa manera, demanen al PSC una explicació clara sobre aquest operatiu de la grua municipal i una revisió del procediment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario