AIPMS

ASOCIACION INDEPENDIENTE DE POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL - Los comentarios son a titulo personal.
PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE CUALQUIER ARTICULO o FOTOGRAFIA

domingo, 13 de julio de 2014

CARTA DE UN CIUDADANO SABADELLENSE

 
 

 

 

CARTES DELS LECTORS
Àlex Fàbrega

Indignació és la paraula per descriure uns fets que pel que vaig escoltant i llegint a Sabadell són més que habituals. Si m’he decidit a escriure aquestes línies és per que crec cada dia som més els ciutadans que pensem que l’afany recaptatori de l’ajuntament cada dia que passa va més enllà, per començar exposo la meva situació.
 
Avui he hagut de sortir de casa per una urgència, tinc una gossa que per una malaltia que pateix ha agut de ser visitada ràpidament, el centre on ella es visita es carrer Colom amb la casualitat que just al davant hi ha una zona de càrrega i descàrrega on s’hi ha quedat el cotxe amb la senyalització d’emergència a les 10.10 hores del matí.
 
Just entrar al centre la cosa ha anat força ràpid i en qüestió de pocs minuts durant l’exploració inicial la gossa ha mort. La gent que tingui un animal es pot imaginar el drama que això pot suposar. En deu minuts ja era fora del centre i m’hi he trobat dos persones enganxant el cotxe per portar-lo cap al dipòsit municipal, la denuncia que han fet ha sigut a les 10.14 hores, quatre minuts després de deixar el cotxe en una zona de càrrega i descàrrega ben senyalitzat.
 
Després de la insistència i veient la situació han cedit i han desenganxat el cotxe deixant al parabrises una denúncia de 200 euros a nom de l’ajuntament de Sabadell.
 
Un cop he pogut arrencar el cotxe he anat direcció a la Policia Municipal a exposar la situació i la resposta ha estat que una empresa privada s’encarrega de la gestió del servei de grua municipal i que l’única solució era fer una instància a qualsevol registre explicant els fets per després esperar que el mateix guàrdia que m’ha denunciat pugui decidir que fer amb la denúncia, o retirar-la o mantenir-la. Com pot ser que això pugui dependre d’una persona que treballa per a una empresa privada la qual funciona (estic al 100% segur) a comissió?
 
La cosa segueix: marquen un termini de 30 dies aproximadament per a donar-te resposta la qual cosa implica que ja s’haurà expirat el termini de la tarifa reduïda al 50 per cent.
 
Evidentment aquest matí quan el cotxe ha quedat aturat automàticament estava incomplint una normativa. Personalment com a ciutadà de Sabadell penso que les institucions públiques i en aquest cas l’Ajuntament estant per a donar servei als ciutadans i quan una empresa privada pot retirar-te el cotxe després de poder exposar la teva situació que en aquest cas no ha estat la més còmode en nom de l’Ajuntament moralment s’haurien de mirar les coses i potser no és la millor forma d’estar a prop de la gent que dia rere dia paga els seus impostos i espera un altre resposta de les institucions que el governen.
 
 
Carta publicada el 11 de Julio de 2014 en www.isabadell.cat
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario