AIPMS

ASOCIACION INDEPENDIENTE DE POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL - Los comentarios son a titulo personal.
PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE CUALQUIER ARTICULO o FOTOGRAFIA

miércoles, 9 de julio de 2014

REACCIONES A LA DIMISION DE MANUEL BUSTOS

 

Manuel Bustos abandona la política assetjat per les seves imputacions al cas Mercuri i l’escàndol de les dietes a la Federació de Municipis. L’adéu del que va ser popular alcalde durant gairebé 14 anys ha deixat diverses reaccions a les forces polítiques locals.

 

Entesa recorda que hi ha diversos imputats encara

L’Entesa per Sabadell celebra la marxa de Manuel Bustos. Aquesta formació, que durant alguns anys va ser l’única oposició al bustisme, assegura, no obstant, que “encara queden a l’ajuntament de Sabadell dos càrrecs polítics i dos tècnics imputats en el cas Mercuri: Paco Bustos, Joan Manau, Xavier Izquierdo, i el cap de la Policia Municipal, Josep Miquel Duran”. De fet, Manuel Bustos no podrà renunciar a la seva acta de regidor fins el ple municipal de setembre i per tant, formalment, encara és regidor del consistori.
 
D’altra banda, l’Entesa creu que la plataforma Sabadell Lliure de Corrupció, que exerceix l’acusació popular al cas Mercuri, ha fet una gran tasca que defineixen com a “clau” per la dimissió de l’exalcalde. “La gestió transparent de la peça del Cas Mercuri sobre les dietes a la Federació de Municipis de Catalunya, que ha generat un escàndol en el món municipalista, ha estat clau per provocar finalment la dimissió de Bustos”, diu l’Entesa en un comunicat.
 
La formació política lamenta que la dimissió arribi “17 mesos tard, sense tenir la decència de donar la cara i havent utilitzat durant tots aquests mesos l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona exclusivament en benefici propi”. Finalment, qualifiquen la situació del consistori com de “desgovern i d’absolut abandonament”. “El llegat de Bustos suposarà un llast considerable per a la ciutat, alhora que la seva sinistra ombra es reflexa en la figura de Josep Ayuso”, finalitzen.
 
 
Publicado en www.isabadell.cat el 8 de Julio de 2014
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario