AIPMS

ASOCIACION INDEPENDIENTE DE POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL - Los comentarios son a titulo personal.
PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE CUALQUIER ARTICULO o FOTOGRAFIA

martes, 16 de septiembre de 2014

LOS IMPUTADOS SIGUEN EN EL AYUNTAMIENTO


Reproducimos lo publicado en http://valentifaineros83.blogspot.com.es/ referente a la carta emitida al parecer por L’Entesa per Sabadell


L’Entesa per Sabadell considera indigne que quatre imputats per corrupció continuïn en nòmina de l’Ajuntament En clara referència als regidors Joan Manau i Paco Bustos, el càrrec de confiança Xavier Izquierdo i el cap de la Policia Municipal, Josep Miquel Duran
 
Vint-i-dos mesos després de l’esclat del Cas Mercuri, quatre dels imputats segueixen en actiu a l’Ajuntament i cobren sous públics.
 
L’Entesa per Sabadell considera indigne que els regidors Joan Manau i Paco Bustos, el càrrec de confiança Xavier Izquierdo i el cap de la Policia Municipal, Josep Miquel Duran, continuïn en nòmina de l’Ajuntament.
 
En canvi, en aquest temps s’han produït les renúncies de Ricard Estrada i Manuel Bustos –aquesta molt recent, forçat per la pressió de les noves revelacions a l’entorn de la Federació de Municipis de Catalunya–, la jubilació del cap d’urbanisme, Manuel Somoza, i la no renovació de la cap de gabinet, Montserrat Costa.
 
Aquesta manca de resposta unitària posa de manifest que cadascun dels implicats ha optat per solucions diferents, posant els seus interessos personals per davant dels de la ciutat, demostrant així la incapacitat de la resposta del govern del PSC.
 
L’Entesa per Sabadell reclama un cop més als imputats que deixin l’acta o renunciïn als càrrecs o llocs de treball, pel quals estan percebent sous absolutament injustificables des del punt de vista de l’interès públic.
 
Alhora, considera que ja és hora que l’alcalde abandoni la deplorable defensa incondicional dels imputats i que el govern municipal no posi pals a les rodes per arribar fins al final en la investigació i establir les responsabilitats de l’extensa xarxa de corrupció i clientelisme que ha caracteritzat els governs Bustos. La credibilitat política es demostra amb fets i no amb discursos.
 
Entesa per Sabadell
Sabadell, 16 de setembre de 2014

No hay comentarios:

Publicar un comentario