AIPMS

ASOCIACION INDEPENDIENTE DE POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL - Los comentarios son a titulo personal.
PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE CUALQUIER ARTICULO o FOTOGRAFIA

lunes, 3 de noviembre de 2014

COMUNICAT D'ESQUERRA UNIDA I ALTERNATIVA



DOCUMENTACIO DEIXADA SOBRE UNA TAULA d" Esquerra unida

Dijous passat va ser trobada a la seu d’Esquerra unida i Alternativa a Sabadell una documentació que algú havia deixat sobre una taula del local.
 
Un cop examinada i davant l’aparent veracitat dels documents s’ha pres la decisió de portar-la davant la Fiscalia dels Jutjats de Sabadell per a la seva valoració.
 
La documentació fa referència a diversos fets relatius a la Policia Municipal de Sabadell.
 
Entre els presumptes delictes que s’haurien pogut cometre hi ha l’exempció per motius aparentment no justificats de taxes municipals a diversos ciutadans i ciutadanes, entre ells persones relacionades amb el govern local i l’àmbit polític, inclòs un cas on qui hauria fet la petició hauria estat una ex-alcaldessa i actual diputada provincial.
 
De la mateixa manera, s’ha posat en coneixement de la fiscalia la presumpta comissió d’uns fets en relació a una persona que havia estat detinguda i que per la gravetat del que s’ha descrit s’ha considerat traslladar a valoració de la fiscalia si inicia investigació sobre els mateixos.
 
Tota aquesta documentació, de ser certa, ens confirmaria que és absolutament imprescindible una actuació urgent del govern municipal sobre la Policia Local d’aquesta ciutat i que no pot seguir-se inhibint com ha fet fins ara.
 
Cal recordar que el cas Mercuri que segueix la seva instrucció als jutjats de Sabadell ja va posar la gestió d’aquest cos en el centre de la preocupació de tots i totes. Ara, amb aquesta nova documentació aportada a Fiscalia, des del Grup Municipal d’Esquerra Unida i Alternativa creiem que el govern ha d’actuar d’una vegada. Al respecte, recordem que EUiA ha demanat reiteradament que el cap de la policia, l’imputat Josep Miquel Duran, sigui apartat de la gestió que segueix encapçalant amb total normalitat.
 
Volem posar també de manifest que aquests fets coincideixen en el temps amb un conjunt de peticions d’informació que hem demanat a l’Alcalde i que se’ns ha negat reiteradament, també sobre altres assumptes de la gestió de la Policia a Sabadell.
 
Des del Grup Municipal d’EUiA insistirem en investigar fins on calgui un àrea tan sensible de la gestió municipal com és la de la Policia i serem actius en la denuncia sistemàtica de qualsevol fet que segueixi malmetent la imatge d’un cos que mereix tota la nostra consideració per la feina que realitzen a diari el conjunt d’extraordinaris professionals que l’integren.
 
 
 
Noticia publicada en la pagina web http://valentifaineros83.blogspot.com.es/ el 3/11/2014

3 comentarios:

  1. una documentación encima de una mesa en la sede de EUa?? ¿nadie vió nada? No os lo creeís ni vosotros ni nadie, esa información viene de dentro...y está envenenada. Decir nombres, fechas y actos, que se sepa la verdad de todo, no digaís medias verdades. Es necesario que se haga limpieza en la Policia Municipal, de dentro hacia fuera y de abajo hacia arriba.

    ResponderEliminar
  2. ¿Cuantos trabajan como administrativos y cobran como policías?? ¿Por qué no se meten los de EUa con eso? eso es vergonzoso, tanta gente en el paro y policias cobrando 2000 € y haciendo lo mismo o menos que administrativos de 1100€. ¿de eso no os quejáis? Així ens va a Sabadell, amb Bustos and Company encara movent els fills de tot plegat

    ResponderEliminar
  3. Primero felicitaros por la creación de la asociación.

    No siempre resulta fácil defender lo que uno cree y el asociarse suele ser ventajoso.

    Os animo a continuar con vuestra ardua labor, pero eso sí con una política más agonística. (Para el que no sepa que significa, que se lo mire en el diccionario, yo ya lo he hecho)

    Definición:Asociación Independiente de Policía

    asociación
    1. Unión de varias personas o cosas para el logro de un fin:

    2. Conjunto de los asociados para un mismo fin y, en su caso, persona jurídica formada por ellos

    independiente
    1. Que no depende de otro, autónomo

    2. Que mantiene sus propias opiniones sin hacer caso de los demás

    3. Que no pertenece a ningún partido o doctrina

    policía
    1. Cuerpo encargado de velar por el mantenimiento del orden público y la seguridad de los ciudadanos, a las órdenes de las autoridades políticas.
    2. com. Agente que pertenece a este cuerpo

    ResponderEliminar