AIPMS

ASOCIACION INDEPENDIENTE DE POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL - Los comentarios son a titulo personal.
PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE CUALQUIER ARTICULO o FOTOGRAFIA

miércoles, 4 de mayo de 2016

JOAN QUESADA, NOU INTENDENT MAJOR DE LA POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL


Joan Antoni Quesada

 

Joan Antoni Quesada, el nou màxim responsable tècnic de la policia local, ha estat presentat a la plantilla de la Policia Municipal, en els darrers dies. Quesada prové de la Policia Municipal de Terrassa i és l’intendent major de la Policia Municipal de Sabadell des d’aquest dilluns.

 

Quesada ocupa el càrrec d’intendent major, una figura que s’ha creat de bell nou, des del passat 1 de maig. El nou intendent major té una trajectòria professional de més de 30 anys d’experiència en el cos de la policia local, on ha treballat en diferents ciutats i amb diverses responsabilitats. Des de 2001 fins ara, ocupava el càrrec d’Intendent en cap a la Policia Municipal de Terrassa i anteriorment va estar Intendent de la Policia Local del Prat de Llobregat i Inspector de la Policia Municipal de Salt, entre d’altres càrrecs.

Pel que fa al seu currículum, segons informació municipal, Quesada és Diplomat  en  Criminologia per la Universitat de Barcelona  (UB), Llicenciat en Geografia i Història, secció Geografia Humana, per la UB i, entre d’altres, ha cursat el Màster en Gestió Pública (ESADE, UPF i UAB) per l’IDEC, el postgrau en Gestió de la Qualitat per l’UPC i el Màster en Polítiques Públiques Socials de la UPF.

L’Ajuntament ha recordat que “la plaça d’Intendent Major de la Policia Municipal, que estava prevista a la relació de llocs de treball aprovada inicialment en el pressupost municipal del 2016 del passat 18 de març, permetrà disposar d’una direcció estable a la policia local i ve a reforçar l’aposta del Govern de consolidar el model de policia de proximitat”.

Publicado el 04/05/2016 en  http://www.isabadell.cat/sabadell/joan-antoni-quesada-nou-intendent-major-de-la-policia-municipal-de-sabadell/

No hay comentarios:

Publicar un comentario