AIPMS

ASOCIACION INDEPENDIENTE DE POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL - Los comentarios son a titulo personal.
PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE CUALQUIER ARTICULO o FOTOGRAFIA

domingo, 1 de mayo de 2016

JOAN ANTONI QUESADA ÉS DES D'AVUI EL NOU INTENDENT MAJOR DE LA POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL

 

L'intendent del cos de seguretat a Terrassa assumirà les funcions oficialment dilluns

Fins ara Pepi Llonch ha estat la màxim responsable del cos a Sabadell 

 

 

 Joan Antoni Quesada és des d'avui el nou intendent major de la Policia Municipal de Sabadell. Assumeix el càrrec que recau en Pepi Llonch des del mes de juny de 2015, i en substitutció de Josep Miquel Duran, investigat en el cas Mercuri, que va fer baixa amb el canvi de govern a Sabadell.


Quesada arriba a Sabadell procedent de Terrassa, on ha estat cap del cos, i després d'un període mogut a la capital sabadellenca. En declaracions a NacióSabadell, quan es va saber el seu nomenatment va assegurar que la situació que afrontava era molt interessant "amb tota la problemàtica que hi ha hagut" a Sabadell. Tot i que el dia d'incorporació és aquest diumenge, 1 de maig, ho farà de manera oficial dilluns, 2 de maig.


El nou responsable tindrà una patata calenta a les mans, la presència de Josep Miquel Duran al cos, un cop s'ha reincorporat aquesta mateixa setmana després de fer baixa des del mes de juny de l'any passat. 

 

L'alcalde, Juli Fernàndez, ha insistit aquests darrers dies que al capdavant de la policia no hi haurà mai "no serà cap de la policia ningú que sigui imputat".


Tot i això, tampoc ha aportat cap dada sobre quina serà la seva destinació a partir d'ara, decisió que deixa en mans del nou responsable màxim del cos.

 

Publicado el 01/05/2016 en  http://www.naciodigital.cat/sabadell/noticia/6230/joan/antoni/quesada/des/avui/nou/intendent/major/policia/municipal/sabadell

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario