AIPMS

ASOCIACION INDEPENDIENTE DE POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL - Los comentarios son a titulo personal.
PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE CUALQUIER ARTICULO o FOTOGRAFIA

miércoles, 29 de junio de 2016

SABADELL COMPARTIRÀ EL SERVEI AUXILIAR DE GRUA AMB CASTELLAR I BARBERÀ


El regidor de Serveis Centrals, Albert Boada, ho va avançar en el darrer ple

El conveni es presentarà dijous

 

 


La ciutat de Sabadell compartirà el servei auxiliar de la grua municipal amb els municipis de Castellar del Vallès i Barberà del Vallès. Segons ha informat l'Ajuntament sabadellenc a través d'una convocatòria de premsa, es tracta de la posada en comú d'un dels serveis que ha estat objecte de municiaplització, d'acord amb els plans que el govern quatripartit de la capital vallesana va plantejar a l'inici del mandat.

La intenció de compartir el servei amb altres municipis ja la va avançar el regidor de Serveis Centrals, Albert Boada, en el darrer ple municipal, sense especificar llavors amb quins municipis s'estava conversant. L'oposició, en aquell moment, va posar sobre la taula el fet que el procés de municipalització podia comportar que el consistori hagués de respondre amb indemnitzacions.

El nou servei mancomunat es presentarà dijous al matí a l'Ajuntament de Sabadell, on es firmarà el conveni entre els alcaldes de la capital vallesana, Juli Fernàndez, el de Castellar, Ignasi Giménez, i l'alcaldessa de Barberà, Sílvia Fuster.

 Publicado el 29/06/2016 en http://www.naciodigital.cat/sabadell/noticia/7267/sabadell/compartira/servei/auxiliar/grua/amb/castellar/barbera

No hay comentarios:

Publicar un comentario