AIPMS

ASOCIACION INDEPENDIENTE DE POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL - Los comentarios son a titulo personal.
PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE CUALQUIER ARTICULO o FOTOGRAFIA

jueves, 4 de junio de 2015

LA PRESUMPTA DESTRUCCIO DE PAPERS ACABA ALS JUTJATS

 

Papers Jutjats - Cristian sánchez            

  • L’Entesa ha demanat als jutjats que es prenguin mesures per evitar la possible comissió de fets delictius.

  • El regidor en funcions, Cristian Sánchez,  ha presentat a la Fiscalia diversos informes de responsables del departamento.

L’Entesa per Sabadell ha presentat aquest dijous una denúncia al jutjat de guàrdia en relació a la possible destrucció d’informació a l’Ajuntament de Sabadell i ha demanat que es prenguin mesures per evitar la possible comissió de fets delictius i que es custodiïn els contenidors precintats.


Aquest dijous, el regidor en funcions de l’Entesa per Sabadell, Maties Serracant i la regidora electa de la Crida per Sabadell, Glòria Rubio, acompanyats de l’advocat Raul Garcia Barroso, han posat els fets en coneixement del Jutjat de guàrdia, seguint les indicacions efectuades per la Fiscalia i els Mossos d’Esquadra i han demanant que es prenguin les mesures corresponents per evitar la possible comissió de fets delictius.
Malgrat fins ara no s’ha pogut comprovar el contingut i naturalesa dels documents destruïts, l’Entesa dóna credibilitat a les informacions rebudes per diferents fonts i sospita que presumptament es podria estar destruint diversa documentació amb la intenció d’ocultar la possible comissió d’irregularitats en la tramitació d’expedients o inclús la comissió de fets delictius, com ara algunes de les tasques realitzades per la Unitat d’Informes de la Policia Municipal”, ha assegurat l’Entesa en un comunicat.
Els membres de l’Entesa també han sol·licitat que “els contenidors precintats amb documentació destruïda passin a ser custodiats per l’autoritat judicial i es procedeixi a la investigació de si s’està destruint documentació que pot amagar la comissió d’irregularitats i/o comissió de delictes”.

Presentació d’informes

Aquest dijous al migdia, el regidor en funcions d’Espai Públic i Seguretat Ciutadana, Cristian Sánchez, en representació del govern municipal de Sabadell, ha presentat a la Fiscalia els informes de diversos responsables del departament. Aquests informes, ha explicat Sánchez, “acrediten que no hi ha hagut cap instrucció als treballadors i treballadores municipals per destruir cap tipus de documentació oficial”.
Després de les informacions aparegudes als mitjans de comunicació sobre la destrucció de papers, com a responsable polític vaig demanar informes a cadascun dels caps i responsables del meu departament, que em confirmen que ni han rebut ni han donat cap instrucció per a la destrucció de documentació oficial”, ha assegurat Sánchez.
D’altra banda, el regidor en funcions d’Espai Públic i Seguretat Ciutadana ha manifestat que “després que s’ha creat aquesta alerta a la ciutadania, he portat aquesta informació a la Fiscalia perquè la tingui en consideració amb la idea de deixar net el nom de la ciutat i dels funcionaris”.  Ha afegit que “em poso a la completa disposició de la Fiscalia per donar tota la informació que consideri, amb la voluntat de màxima transparència i per donar una resposta clara i contundent a la ciutadania”.
 
 
 
 
Publicado el 04/06/2015 en http://www.isabadell.cat/sabadell/politica/la-presumpta-destruccio-de-papers-a-lajuntament-acaba-als-jutjats/

No hay comentarios:

Publicar un comentario