AIPMS

ASOCIACION INDEPENDIENTE DE POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL - Los comentarios son a titulo personal.
PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE CUALQUIER ARTICULO o FOTOGRAFIA

viernes, 19 de junio de 2015

L’ALCALDE NOMENA PEPITA LLONCH NOVA CAP DE LA POLICIA MUNICIPAL

 
Els números 1 i 2 del cos policial han agafat la baixa mèdica en els darrers dies.

La subinspectora Pepita Llonch ha estat nomenada aquest divendres com a nova cap de la Policia.

Una setmana després de l’arribada del nou govern municipal a Sabadell, han arribat canvis a la Policia Municipal. De fet, fins i tot abans de l’arribada del nou executiu.

 
 
 
 
 
Segons ha pogut saber iSabadell, l’intendent de la Policia Municipal, Josep Miquel Duran, imputat en diverses peces del cas Mercuri des del mes de novembre de 2012 i molt contestat internament al cos per la seva política organitzativa, retributiva i de personal, va agafar la baixa el dijous 11 de juny, 48 hores abans de l’entrada al consistori del nou govern, format per ERC i la Crida per Sabadell.

 
Aquest dijous ha seguit el mateix camí el número 2 de la Policia Municipal, els sotscap Antoni Sánchez Cortés, també imputat en una peça del cas Mercuri, tot i que en aquesta ocasió des de fa només unes setmanes. Segons ha sabut aquest diari, Cortés va agafar la baixa mèdica dijous. Poques hores abans havia tingut una trobada amb el nou alcalde, Juli Fernàndez (ERC).

 

Pepita Llonch

 
Així que tant el número 1 de la Policia Municipal com el número 2 estan de baixa. Ara el comandament del cos policial l’agafa la subinspectora Pepita Llonch, que ha estat nomenada per Juli Fernàndez aquest mateix divendres, com el propi alcalde ha confirmat a iSabadell. Fernàndez, però, ha precisat que el nomenament de Llonch “no és una qüestió de confiança política sinó de rang policial”. I és que el càrrec ha recaigut en ella al ser la subinspectora amb més experiència al cos ara mateix.

 
En un altre ordre de coses, el pacte de govern establert entre ERC i la Crida per Sabadell preveu suprimir les unitats especials del cos, com la unitat canina o la unitat d’informes.

Publicado el 20/06/2015 en www.isabadell.catNo hay comentarios:

Publicar un comentario