AIPMS

ASOCIACION INDEPENDIENTE DE POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL - Los comentarios son a titulo personal.
PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE CUALQUIER ARTICULO o FOTOGRAFIA

sábado, 20 de febrero de 2016

PER UNA LABOR POLICIAL RECONEGUDA


Diverses actuacions de la Policia Municipal de Sabadell estan sota tela de judici des de fa uns dies. Totes tenen un punt de coincidència: l’agent 1448. El policia, que ha treballat en comissió de serveis durant uns anys a Sabadell, abandonarà el cos en breu ja que ha suspès les proves d’accés. Però les seves accions estan aquests dies en boca de molts.

Publicado en http://www.isabadell.cat/sabadell/societat/quatre-polemiques-sancions-i-un-policia/ el 14/02/2016





"" Recentment ha saltat als mitjans de comunicació una sèrie de denúncies ciutadanes en relació amb la presumpta actuació d'un agent de la Policia Municipal de Sabadell.

Des de la Associació Independent dels Policies Municipals de Sabadell, sempre hem estat en primera fila defensant una Policia transparent, igualitària, digna i amb vocació de servei públic.

Creiem imprescindible aconseguir aquests ítems i no deixarem de lluitar perquè la ciutadania s'identifiqui amb la seva Policia Municipal. Per això ens creiem que existeix un model d'Integració.

La funció policial no és fàcil, moltes vegades desagradable, però allí estem nosaltres per poder resoldre conjuntament amb la ciutadania els problemes de convivència.

És evident que encara queda molt a fer, però són els politics els que deuen fer esforços perquè el seu Policia Municipal sigui més propera i resolutiva, i és allí on ells no s'impliquen, deixant moltes vegades als funcionaris policials solos amb les seves propostes de millores en el servei públic.

Per això considerem impropi tota aquesta campanya de desprestigio cap al nostre col·lectiu. I ho considerem impropi perquè, al marge d'avaluar l'actuació de l'agent en qüestió que desconeixem i de vulnerar la presumpció d'innocència, creiem injust que des del propi ajuntament s'ataqui a tot un col·lectiu per l'actuació d'un dels seus membres.

MAI MÉS posar en dubte l'honorabilitat i professionalitat d'un col·lectiu per actuacions individuals, MAI MÉS fer desaparèixer la presumpció d'innocència, perquè llavors posarem en dubte la pròpia societat.

No hi ha bons ni dolents, hi ha persones i aquestes persones conformen organitzacions, quan una persona presumptament hagi realitzat alguna cosa incorrectament hi ha mecanismes legals per corregir-ho, però no per això cal posar en dubte a la resta de professionals.""

PER UNA POLICIA DIGNA, TRANSPARENT I INTEGRADA EN LA SOCIETAT.


No hay comentarios:

Publicar un comentario