AIPMS

ASOCIACION INDEPENDIENTE DE POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL - Los comentarios son a titulo personal.
PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE CUALQUIER ARTICULO o FOTOGRAFIA

martes, 8 de marzo de 2016

PSC, C’s i PP carreguen contra la “improvisació” en la municipalització de la grua




Foto: una grua, actuant. Autor: Òscar via Flickr.



Dures crítiques de les formacions de l’oposició a la remunicipalització de la grua municipal. Tant els socialistes com Ciutadans i el PP asseguren que s’ha fet de forma improvisada i critiquen que onze persones que treballen a la fins la setmana passada concessionària ara s’han quedat sense feina.

 

El Partit dels Socialistes assegura que la forma com s’ha gestionat la remunicipalització de la grua municipal és deficient. Així ho ha traslladat el portaveu socialista, Josep Ayuso, a la Junta de Govern Local de dilluns, on l’oposició hi assisteix amb veu i sense vot. Ayuso manté que una de les condicions imprescindibles per a dur a terme les municipalitzacions era preservar els llocs de treball. A la vegada calia un informe valorant totes les implicacions de municipalitzar els serveis. En aquest sentit es va aprovar una moció al ple de juliol de l’any passat, a proposta de Guanyem Sabadell, i que va tenir la unanimitat:
Res d’això s’ha complert per part del govern: ni a dia d’avui disposem de cap informe que validi la municipalització del servei de grua ni cap altre, ni tampoc s’ha respectat el compromís de garantir els llocs de treball existents, ja que 11 treballadors dels servei de grua se’n van al carrer”, assegura Ayuso.
El portaveu socialista manté que no hi ha hagut cap tipus de “planificació política”. “Es podria haver evitat que 11 persones quedessin sense feina, sent absorbits per l’Ajuntament, i es podria haver evitat també haver de fer un procediment d’urgència per contractar 3 treballadors del Servei d’Ocupació de Catalunya, un numero de treballadors del tot insuficients per prestar el servei amb la qualitat necessària”.

C’s i PP hi abunden

Per la seva part, també Ciutadans carrega contra la “improvisació i populisme” de la mesura empresa pel govern local. El seu portaveu, Adrián Hernández, manté que “onze persones s’han quedat sense treball perquè el govern pugui justificar que ha fet alguna cosa en el seu primer any”. Tant C’s com el PSC critiquen que ara calgui destinar policies a cobrir els llocs vacants mentre no resol la borsa de treball.

També el Partit Popular va criticar durament la improvisació en la internalització de la grua. El seu portaveu, Esteban Gesa, va revelar divendres que el servei ha estat inactiu durant tres dies.

La Crida defensa el procés

Per la seva part, la Crida per Sabadell, que forma part del govern, assegura que el pas emprès amb la grua és “importantíssim” en reenfocar els serveis municipals cap a serveis públics de qualitat tant pels usuaris com pels treballadors. La formació política recorda que totes les formacions polítíques van votar al juliol una moció per començar la municipalització de serveis públics.


Publicado el 08/03/2016 en  http://www.isabadell.cat/sabadell/politica/psc-cs-i-pp-carreguen-contra-la-improvisacio-en-la-municipalitzacio-de-la-grua/

No hay comentarios:

Publicar un comentario