AIPMS

ASOCIACION INDEPENDIENTE DE POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL - Los comentarios son a titulo personal.
PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE CUALQUIER ARTICULO o FOTOGRAFIA

miércoles, 7 de octubre de 2015

EL GOVERN LOCAL VOL CONVERTIR LA POLICIA MUNICIPAL EN UN COS DE PROXIMITAT

La previsió és que en quatre anys es passi d’un model especialitzat a un generalista

Al juliol es van dissoldre bona part de les unitats especials i ara s'ha suprimit la d'antiavalots

 


Gorra de la Policia Municipal de Sabadell. Foto: Albert Segura
 

El nou projecte de la Policia Municipal de Sabadell preveu que en quatre anys aquest cos passi d’un model de policia especialitzada, amb més de 30 unitats, a una policia generalista, preventiva i de proximitat, amb la proximitat com a element vertebrador de tota la tasca policial.

D’aquesta manera, el Govern continua el procés per racionalitzar el servei de la Policia Municipal. De fet, ja s’està elaborant el servei propi de proximitat, pel que fa a funcions i horaris, que ha de permetre desplegar més agents en el territori.

En total la Policia Municipal compta amb 218 agents. Al juliol ja es va fer una primera reorganització, amb la dissolució de bona part de les unitats especials, i es va tornar
a assignar els agents al servei territorial de seguretat ciutadana. Entre ells els destinats a escortes, informes i la unitat de tir.

En el marc d’aquesta racionalització, l’1 d’octubre s’ha dissolt la unitat més especialitzada de la Policia Municipal, la de Suport i Recolzament (USR), motiu pel qual tots els seus membres han passat al servei ordinari i ja estan fent les tasques habituals del conjunt dels agents.
 
 
Publicado el 6/10/2015 en

No hay comentarios:

Publicar un comentario