AIPMS

ASOCIACION INDEPENDIENTE DE POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL - Los comentarios son a titulo personal.
PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE CUALQUIER ARTICULO o FOTOGRAFIA

miércoles, 7 de octubre de 2015

GUANYEM SABADELL VOL QUE ES REVISI EL FUNCIONAMENT DE LA GRUA MUNICIPAL

 

Denuncia que el sistema de retirada de vehicles ha tingut un afany recaptatori

Demanen que s'aposti per un nou model aprofitant que finalitza el contracte que tenia la concessió d'aquest servei

 
 
Marisol Martínez i Miquel Sler, regidors de Guanyem Sabadell. Foto: Guanyem Sabadell

Guanyem Sabadell reclama a la Policia Municipal que la grua de la ciutat "torni a vetllar pels interessos dels ciutadans i ciutadanes" i que s’allunyi de la "funció recaptatòria" que havia tingut el servei en etapes anteriors. Per això, i dins del marc de reconversió que s’està produïnt a l’organisme policial, la formació demana al cos que no arraconi aquest tema.

La força política considera que en aquesta nova etapa, cal que s’agilitzi la revisió de l’actual sistema de retirada de vehicles a Sabadell. En aquest sentit recorda que amb anterioritat ja s’havien denunciat les pràctiques indiscriminades d’aquest servei. "La grua havia esdevingut una font d’ingressos continuada gràcies a un protocol de funcionament on s’havia d’utilitzar entre 6 i 14 vegades cada dia", comenta la formació.

A més, afirma que s’havia creat la figura de l’Inspector Auxiliar de la Grua Municipal, que s'encarregava de supervisar cada retirada de vehicles sobre el terreny i enviar fotografies a la Policia Municipal que autoritzava el procediment des de la comissaria i de forma verbal.

"S’han de revisar tots els recursos que els ciutadans i lesciutadanes han presentat contra les sancions que qüestionem", comenta el regidor de Guanyem Sabadell, Miquel Soler, que va estar present a la junta extraordinària que es va realitzar per explicar el nou model policial. Per la seva banda, la portaveu del grup, Marisol Martínez, adverteix que "la gestió de la grua que s’ha fet fins ara forma part d’un model que Guanyem Sabadell no comparteix i que no tenia com objectiu millorar la convivència i la mobilitat de la ciutat sino que era una forma més de finançament molt qüestionable".

La finalització del contracte que tenia la concessió de la grua municipal fins ara permetrà que es realitzin els canvis necessaris perquè la retirada de vehicles es realitzi per part dels agents policials i que es garanteixi l’ús correcte d’aquest servei. Des de Guanyem Sabadell es celebra que el govern estigui treballant en aquesta línia i que segurament la ciutat tingui un nou model de forma bastant inmediata.
 
 
Publicado el 07/10/2015 en

No hay comentarios:

Publicar un comentario