AIPMS

ASOCIACION INDEPENDIENTE DE POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL - Los comentarios son a titulo personal.
PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE CUALQUIER ARTICULO o FOTOGRAFIA

miércoles, 7 de octubre de 2015

EN QUINES PECES DEL CAS MERCUR ES PRESENTA L'AJUNTAMENT ?

 

Tal com informava iSabadell aquest dilluns a primera hora, finalment l’Ajuntament ha desencallat la personació com acusació particular al cas Mercuri. El consistori es presentarà a 22 de les peces separades del cas, més d’una trentena en total.

El consistori serà acusació particular, ja que considera que s’han pogut lesionar els interessos de la corporació municipal i dels cabals públics. A més, creuen que els fets han repercutit “molt negativament” en la imatge de Sabadell. De moment, els propis lletrats de l’Ajuntament assumiran la defensa jurídica del consistori. Una vegada es tingui tota la documentació, es decidirà si es contracta algun penalista extern.
 
L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez (ERC), ha informat a la Junta de Govern que el consistori es personarà en una vintena de peces, i en les que puguin sorgir en el futur si suposen un perjudici dels interessos municipals.
 
De moment, l’Ajuntament s’ha personat a les següents investigacions:
 
· Causa principal o número 1: presumpte delicte de suborn del que seria principal responsable i beneficiari Jordi Soriano. Està implicat l’exportaveu del Partit Popular a Sabadell, Jordi Soriano, així com diversos empresaris. Formen part d’aquesta causa tot allò relacionat amb l’ampliació del cementiri de Sabadell, la llicència de millora de la finca de ca n’Ustrell, les obres a Fira Sabadell i el centre cívic de Can Llong, a més de la requalificació d’una finca a Palau-Solità i Plegamans.
 
...../////.....
 
 
· Peça número 29: gestions efectuades davant el Consell de l’Audiovisual de Catalunya per part de Bustos en relació a la televisió Canal Català TV. També gestions en relació a la televisió local Metropolitan TV.
 
· Peça número 30: gestions de Manuel Bustos per retirar dues denúncies de trànsit a la seva parella i fill. Implica l’exalcalde i també l’excap de la Policia Municipal, Josep Miquel Duran.
 
· Peça número 31: regularitat o no de les contractacions de diverses persones al Consorci d’Ocupació i Promoció Econòmica del Vallès i al Consorci de Residus. Implica a Manuel Bustos.
 
· Peça número 33: s’investiga si l’exalcalde de Sabadell, Manuel Bustos, el l'excap de la Policia Municipal, Josep Miquel Duran, l’antic cap d’Urbanisme, Manuel Somoza, i el cap dels Serveis Jurídics, Marcel Galofré, van ometre el seu deure de denunciar un presumpte suborn a Jordi Soriano
 
 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario