AIPMS

ASOCIACION INDEPENDIENTE DE POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL - Los comentarios son a titulo personal.
PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE CUALQUIER ARTICULO o FOTOGRAFIA

miércoles, 24 de febrero de 2016

SABADELL TINDRÀ UN INTENDENT PER EVITAR IMPUTATS AL CAPDAVANT DE LA POLICIA







L'Ajuntament de Sabadell crearà la plaça d'intendent major de la Policia Local per dirigir el cos local. Amb aquesta figura, el consistori evita que el sostcap Antoni Cortés, que s'incorporarà de nou al cos en els propers dies, o l'intendent Josep Miquel Duran, de moment de baixa mèdica, assumeixin el lideratge de la Policia Local mentre són investigats en el marc del cas Mercuri.

Tot i així, l'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, ha assegurat que es tracta d'una plaça "necessària" per donar estabilitat a la Policia Local i consolidar el model policial de proximitat. "Ens cal tenir una direcció estable", ha afirmat Fernández, qui ha evitat vincular la creació d'aquesta figura amb la presència d'investigats pel cas Mercuri dins el cos de seguretat local.

La creació de la nova plaça està prevista a la relació de llocs de treball del pressupost municipal del 2016, que es portarà a aprovació inicial el 18 de març. La intenció de l'equip de govern és provisionar la plaça a través d'una comissió de servei, com "la via més ràpida i eficient", ha dit Fernàndez.

De moment, la sostinspectora Pepita Llonch manté les responsabilitats al capdavant del cos que va assumir amb les baixes de Cortés i Duran.

Publicado el 24/02/2016 en  http://www.naciodigital.cat/sabadell/noticia/5260/sabadell/tindra/intendent/major/evitar/imputats/al/capdavant/policia

1 comentario:

  1. Que jugada!! También vale con una plaza de Intendente que ejerza de Cap...y no se malgasta tanto!! Poco justificada esta plaza la cual la cybren a dedo...

    ResponderEliminar