AIPMS

ASOCIACION INDEPENDIENTE DE POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL - Los comentarios son a titulo personal.
PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE CUALQUIER ARTICULO o FOTOGRAFIA

martes, 19 de abril de 2016

DENÙNCIEN A SIS POLICIES MUNICIPALS






L’Associació Independent de Policia Municipal de Sabadell (AIPMS) ha presentat una denúncia contra sis agents locals pel cobrament indegut de mig milió d’euros. El col·lectiu parla de l’existència d’una presumpta trama corrupta que depenia de l’intendent del cos i que hauria actuat durant més de sis anys. 

El suposat cobrament il·lícit de prop de mig milió d’euros s’hauria fet quan els agents depenien orgànicament de l’intendent de la Policia Municipal Josep Miquel Duran, també investigat en el Mercuri, cas que li va costar l’alcaldia al PSC. 

L’Ajuntament ha confirmat l’existència d’aquests cobraments irregulars «en forma de plusos i complements per fer tasques que en realitat no realitzaven». 

L’associació vol deixar clar que la denúncia l’ha presentat en «base a uns presumptes actes punibles i de caràcter delictiu per part d’un grup molt reduït de comandaments i agents d’aquesta Policia Municipal». 

En aquest sentit, tots els actes denunciats són contraris a les normes del cos. La denúncia sosté que els sis agents podrien haver comès presumptament tota una sèrie de delictes com els de prevaricació, omissió del deure de perseguir delictes, estafa a l’administració pública, malversació de caudals públics i tràfic d’influències. 

El consistori ha informat que des de l’entrada del nou equip de govern es va obrir una investigació, que encara no «s’ha tancat, per saber què estava passant al cos». 

Al llarg d’aquest procés l’equip de govern va constatar l’existència de cobraments irregulars i per aquest motiu «es van deixar de pagar l’estiu passat» a la vegada que es dissolien diferents unitats especials de la policia en les què suposadament havien treballat alguns dels agents denunciats.


Publicado el 19/04/2016 en  http://www.diaridesabadell.com/2016/04/18/denuncia-contra-sis-policies-municipals-per-cobraments-il%C2%B7licits/

No hay comentarios:

Publicar un comentario