AIPMS

ASOCIACION INDEPENDIENTE DE POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL - Los comentarios son a titulo personal.
PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE CUALQUIER ARTICULO o FOTOGRAFIA

martes, 26 de abril de 2016

L’INVESTIGAT JOSEP MIQUEL DURAN, NOVAMENT AL FRONT DE LA POLICIA MUNICIPAL



Foto portada: Duran, a la dreta, en una imatge d'arxiu. Autor: Ajuntament.

 

L’intendent en Cap de la Policia Municipal de Sabadell, Josep Miquel Duran, investigat (abans imputat) en el marc del cas Mercuri per tràfic d’influències en algunes de les peces, ha estat de baixa mèdica des de la formació del quatripartit a l’Ajuntament. Fins aquest dilluns, quan s’ha presentat a les dependències de la Policia Local amb l’alta mèdica.

 

 

Duran va agafar la baixa pràcticament al mateix temps que el sotscap Antoni Sánchez Cortés, coincidint amb l’arribada del nou govern a l’ajuntament de Sabadell. Segons ha pogut saber iSabadell de fonts properes al cos policial, aquest dilluns Duran ha tornat al seu lloc de treball i ha lliurat a Recursos Humans l’alta mèdica amb data del passat divendres 22 d’abril, reincorporant-se d’aquesta manera al capdavant de la Policia Municipal de Sabadell. Així deixa sense validesa el nomenament de l’alcalde d’Inspectora interna en Cap a Pepita Llonch Sáez degut a la incorporació d’un superior jeràrquic.

Durant la jornada, l’intendent ha passat pels diversos departaments policials exercint de cap de la policia local. Després de lliurar la baixa li han ofert agafar vacances -tal com van fer anteriorment amb el sotscap Cortés- i aquest ha renunciat.

El propi alcalde, Juli Fernàndez (ERC), es va comprometre a apartar els imputats de la direcció del cos. Per això, el consistori va crear la figura de l’Intendent major, una posició de treball jeràrquicament superior a l’intendent i al sotscap. Aquesta nova plaça d’Intendent Major l’ocuparà en comissió de serveis l’actual intendent de Terrassa. 

Es tracta de Joan Antoni Quesada, que s’incorporarà el proper dilluns. Tot i aquesta sèrie de moviments no han aconseguit aturar que un investigat (abans imputat) en el cas Mercuri estigui novament al front de la Policia Municipal de Sabadell. Almenys durant uns dies. 

Duran està fortament contestat al cos policial. Sense anar més lluny, l’Associació Independent de la Policia Municipal va dur fa uns dies una denúncia als jutjats en la que s’assenyalava bona part de la política de retribucions impulsada per Josep Miquel Duran, que va ser fitxat per Manuel Bustos per dirigir la policial local


Publicado en 26/04/2016 en .http://www.isabadell.cat/sabadell/politica/linvestigat-josep-miquel-duran-novament-al-front-de-la-policia-municipal/

1 comentario:

  1. Me parece que algunos vendieron la piel del oso antes de matarlo.

    ResponderEliminar