AIPMS

ASOCIACION INDEPENDIENTE DE POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL - Los comentarios son a titulo personal.
PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE CUALQUIER ARTICULO o FOTOGRAFIA

martes, 4 de noviembre de 2014

DIMISIONES ?????

 
 
 
COMUNICAT DEL GM D’ESQUERRA UNIDA I ALTERNATIVA
A L’AJUNTAMENT DE SABADELL
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dijous passat va ser trobada a la seu d’Esquerra unida i Alternativa a Sabadell una documentació que algú havia deixat sobre una taula del local.
Un cop examinada i davant l’aparent veracitat dels documents s’ha pres la decisió de portar-la davant la Fiscalia dels Jutjats de Sabadell per a la seva valoració.
 
La documentació fa referència a diversos fets relatius a la Policia Municipal de Sabadell.
 
Entre els presumptes delictes que s’haurien pogut cometre hi ha l’exempció per motius aparentment no justificats de taxes municipals a diversos ciutadans i ciutadanes, entre ells persones relacionades amb el govern local i l’àmbit polític, inclòs un cas on qui hauria fet la petició hauria estat una ex-alcaldessa i actual diputada provincial.
 
De la mateixa manera, s’ha posat en coneixement de la fiscalia la presumpta comissió d’uns fets en relació a una persona que havia estat detinguda i que per la gravetat del que s’ha descrit s’ha considerat traslladar a valoració de la fiscalia si inicia investigació sobre els mateixos.
 
Tota aquesta documentació, de ser certa, ens confirmaria que és absolutament imprescindible una actuació urgent del govern municipal sobre la Policia Local d’aquesta ciutat i que no pot seguir-se inhibint com ha fet fins ara.
 
Cal recordar que el cas Mercuri que segueix la seva instrucció als jutjats de Sabadell ja va posar la gestió d’aquest cos en el centre de la preocupació de tots i totes. Ara, amb aquesta nova documentació aportada a Fiscalia, des del Grup Municipal d’Esquerra Unida i Alternativa creiem que el govern ha d’actuar d’una vegada. Al respecte, recordem que EUiA ha demanat reiteradament que el cap de la policia, l’imputat Josep Miquel Duran, sigui apartat de la gestió que segueix encapçalant amb total normalitat.
 
Volem posar també de manifest que aquests fets coincideixen en el temps amb un conjunt de peticions d’informació que hem demanat a l’Alcalde i que se’ns ha negat reiteradament, també sobre altres assumptes de la gestió de la Policia a Sabadell.
 
Des del Grup Municipal d’EUiA insistirem en investigar fins on calgui un àrea tan sensible de la gestió municipal com és la de la Policia i serem actius en la denuncia sistemàtica de qualsevol fet que segueixi malmetent la imatge d’un cos que mereix tota la nostra consideració per la feina que realitzen a diari el conjunt d’extraordinaris professionals que l’integren.
 
 
 
 Publicado el 3-11-2014 en http://valentifaineros83.blogspot.com.es/
 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario