AIPMS

ASOCIACION INDEPENDIENTE DE POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL - Los comentarios son a titulo personal.
PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE CUALQUIER ARTICULO o FOTOGRAFIA

martes, 4 de noviembre de 2014

NOTICICA PUBLICADA EN VARIOS MEDIOS DE COMUNICACION

EUiA porta a Fiscalia nous aspectes de la gestió de la Policia 


Duran Jutjats


 

Esquerra Unida i Alternativa porta a la Fiscalia de Sabadell un seguit de documentació que, asseguren, van rebre a la seu fa pocs dies. Afecten en part l’encara cap de la Policia Municipal, Josep Miquel Duran, que està imputat per tràfic d’influències des de fa dos anys.

 
Per un costat, hi ha documents que fan referència a les exempcions de taxes municipals a diversos ciutadans, entre elles persones relacionades amb el govern local i l’àmbit polític. Segons ha pogut saber iSabadell, entre altres casos, l’intendent de la Policia Municipal hauria ordenat retirar un vehicle del dipòsit municipal després de la intercessió de l’exalcaldessa de Tossa de Mar, Inma Colom i Canal (CiU). Un vehicle va aparcar obstaculitzant un carril de circulació, el servei de grua va retirar el vehicle i el va portar al dipòsit. I segons la documentació a la que EUiA concedeix veracitat, l’intendent va fer-lo retirar del dipòsit sense que hagués de pagar la taxa després de parlar amb Colom.
 
Cal recordar que Josep Miquel Duran, cap de la Policia Municipal, està imputat al cas Mercuri per retirar dues sancions a familiars de l’exalcalde de Sabadell, Manuel Bustos (més info: ‘Las multas y el jefe de la Policía‘). Duran encara és el cap de la Policia Municipal, malgrat les diverses mocions al ple demanat que sigui cessat. La seva gestió de personal també ha rebut moltes crítiques, fins i tot des de dins del propi cos policial.
 
El govern local no pot seguir-se inhibint com ha fet fins ara sobre la Policia Local d’aquesta ciutat”, assegura la portaveu, Marisol Martínez. “És imprescindible una actuació”, diu. “Insistirem en investigar fins on calgui un àrea tan sensible de la gestió municipal com és la de la Policia i serem actius en la denúncia sistemàtica de qualsevol fet que segueixi malmetent la image d’un cos que mereix tota la nostra consideració”.

EUiA assegura que també han rebut documentació sobre la comissió d’uns fets en relació a una persona que havia estat detinguda. No escecifiquen més però diuen que, per la gravetat dels fets, s’ha considerat traslladar els documents a Fiscalia.
 
 
 
Articulo publicado el 3-11-2014 en www.isabadell.cat
 
 

2 comentarios:

  1. A ver si salen todos de la policia municipal, limpieza ya.

    ResponderEliminar
  2. A ver si todos caen ya y se limpia la policia municipal

    ResponderEliminar