AIPMS

ASOCIACION INDEPENDIENTE DE POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL - Los comentarios son a titulo personal.
PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE CUALQUIER ARTICULO o FOTOGRAFIA

jueves, 7 de abril de 2016

JOAN ANTONI QUESADA SERÀ INTENDENT MAJOR DE LA POLICIA MUNICIPAL DE SABADELL






El nomenament es fa per evitar que el responsable màxim del cos sigui un càrrec imputat en el cas Mercuri

En els darrers mesos la responsable ha estat Pepita Llonch



L'Ajuntament de Sabadell nomenarà Joan Antoni Quesada i Sanchez (1959) nou intendent major de la Policia Municipal. Actualment és intendent cap de la Policia Municipal de Terrassa, càrrec que ocupa des de 2001, i amb anterioritat havia estat intendent de la Policia del Prat de Llobregat i inspector de la Policia Municipal de Salt, entre altres càrrecs.

Fins a la seva incorporació oficial, el proper 1 de maig, com a intendent major de la Policia municipal a Sabadell, s’ha nomenat de manera interina inspectora cap de la Policia municipal Pepita Llonch Sáez, que ja ocupa el càrrec des del mes de juny de 2015. El canvi es va fer després que l'anterior cap del cos, José Miguel Duran, i el sotscap, Antoni Cortés, tots dos investigats en el cas Mercuri, agafessin la baixa.

Aquesta reorganització permet disposar d’una direcció estable a la Policia local i reafirmar la voluntat del Govern municipal que no hi hagi cap persona en situació d’investigada per la justícia amb càrrec de comandament o responsabilitat.

La plaça d’intendent major de la Policia municipal estava prevista a la relació de llocs de treball aprovada inicialment amb el pressupost municipal del 2016, el passat 18 de març, i ve a reforçar l’aposta del Govern de consolidar el model de policia de proximitat.



Publicado el 07/04/2016 en  http://www.naciodigital.cat/sabadell/noticia/5862/joan/antoni/quesada/sera/intendent/major/policia/municipal/sabadell

1 comentario:

  1. El dinero que le van a pagar a este "estómago agradecido del sistema o anti-sistema" que lo inviertan en chalecos para los policías. No tienen perdón.

    ResponderEliminar